+30.2382 021753

Υποκ 1: Ταγματάρχη Ηλιοπούλου 43 (Γιαννιτσά)
Υποκ 2: 2ο χλμ. Γιαννιτσών - Έδεσσας

Σόμπα Ξύλου NIKO 2

Niko_2

 

 

;

 

ΣΟΜΠΑ ΞΥΛΟΥ NIKO 2

 

Τζάκι Tiki «Tiki» τζάκι φωτιά από ξύλα και μπρικέτες ξύλου είναι συσκευή για τη θέρμανση και το μαγείρεμα που είναι σε θέση απλά και σε ελάχιστο χρόνο να θερμάνει το δωμάτιο και να φτάσουν σε θερμοκρασία μαγειρέματος για πλάκα. Παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Σύγχρονη εικόνα του «Tiki» τζάκι ταιριάζει σε ένα εξαιρετικό τρόπο σε κάθε διαμέρισμα, κατοικημένες περιοχές ή εξοχικές κατοικίες.
Είναι σκοπός είναι η τοπική θέρμανση με συναγωγή και ακτινοβολία. Firebox απομονώνεται με το κάλυμμα κατασκευασμένο από φύλλο χάλυβα και από την εσωτερική πλευρά με την απομόνωση των πάνελ «πυρίμαχες» υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό. Πλάκα είναι κατασκευασμένη από λαμαρίνα. Από την πλευρά του πυθμένα εστία υπάρχει ψησταριά βάσει της οποίας τοποθετείται διαμέρισμα τέφρας.
Firedoors απομονώνονται με τη φλάντζα πλεξούδα που παρέχει καλή στεγανοποίηση.
Πυρίμαχο γυαλί για firedoors παρέχει μεταφορά θερμότητας από εστίας και δίνει μια εικόνα για μια ζωντανή άνθρακα. Το καύσιμο καίγεται με το φως αφρώδη φλόγα που δημιουργεί εξαιρετική οπτική επίδραση θέρμανσης. Ισχύς θέρμανσης καθορίζεται από το μέγεθος του τζακιού (κανονικές συνθήκες app.6 kW), ανάλογα με τον τύπο και την ποσότητα του καυσίμου, το σχέδιο στην καπνοδόχο και την απομόνωση του χώρου.