+30.2382 021753

Υποκ 1: Ταγματάρχη Ηλιοπούλου 43 (Γιαννιτσά)
Υποκ 2: 2ο χλμ. Γιαννιτσών - Έδεσσας

Σόμπα Ξύλου FORTE

forte

 

Τζάκι FORTE

 

 

» τζάκι φωτιά από ξύλα και μπρικέτες ξύλου είναι συσκευή για τη θέρμανση και το μαγείρεμα που είναι σε θέση απλά και σε ελάχιστο χρόνο να θερμάνει το δωμάτιο και να φτάσουν σε θερμοκρασία μαγειρέματος για πλάκα. Παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Firebox απομονώνεται με το κάλυμμα κατασκευασμένο από φύλλο χάλυβα από την εσωτερική πλευρά και την απομόνωση από ανθεκτικό πυρίμαχο μπετόν στις υψηλές θερμοκρασίες. Πλάκα είναι κατασκευασμένη από 5 χιλιοστά φύλλου.
Πυρίμαχο γυαλί παρέχει θερμότητα μεταφορά από εστίας από την ακτινοβολία και επίσης δίνει ιδιαίτερη οπτική επίδραση. Ισχύς θέρμανσης εξαρτάται από τον τύπο και την ποσότητα του καυσίμου και το σχέδιο σε καμινάδα. Slide κανόνα καθιστά δυνατή μια ακριβή ρύθμιση της έντασης καύσης.
Εγκαύματα καυσίμου με ελαφριά αφρώδη φλόγα κατά τη διάρκεια της οποίας δίνει εξαιρετική οπτικό αποτέλεσμα και το υψηλό επίπεδο της εκμετάλλευσης (app.70%). Επιλογές Καύσιμο: ξύλο (συνιστάται lenght30cm κούτσουρα και 10cm διάμετρο), ξύλο και άνθρακα μπρικέτες ξύλου.